STEIGERBOUW

ELK PROJECT GOED
IN DE STEIGERS

Steigers nodig voor een project? Koedooder beschikt over een professionele divisie voor steigerbouw: wij helpen u graag met onze moderne stalen Layher steigers. Professionele verhuur, altijd scherp geprijsd met uitstekende service en aantrekkelijke voorwaarden.

Ons aanbod bestaat uit geavanceerde steigersystemen, gebaseerd op ergonomische principes. Voor het transport beschikken wij over hoogwaardige faciliteiten – wij krijgen uw steigermateriaal vlot op de juiste plaats. Eenmaal ter plaatse monteren wij veilig en minimaliseren wij de overlast.

 

BREED INZETBAAR

Onze flexibel inzetbare steigersystemen zijn onder uiteenlopende omstandigheden inzetbaar. Wij leveren voor monumentale panden, flatgebouwen en complete wijken. De steigers worden veelal gebruikt voor het uitvoeren van nieuwbouw-, onderhouds-, renovatie- en restauratiewerkzaamheden.

 

VEILIG EN STABIEL

Zoals u van Koedooder mag verwachten, voldoet ons steigerwerk aan de hoogste wettelijke eisen op het vlak van veiligheid en arbeidsomstandigheden. Elke constructie wordt uitgevoerd door ervaren steigerbouwers, opgeleid en in het bezit van de vereiste certificaten. Ook voor het vereiste teken- en berekenwerk kunt u bij ons terecht.

 

METEEN RESERVEREN

Met het uitgebreide en hoogwaardige steigeraanbod van Koedooder kunt u elk project eenvoudiger plannen en uitvoeren. Daar laten we u graag van meeprofiteren. Vraag vandaag nog een scherpe offerte aan.