December editie TROTS! 2023

December editie TROTS! 2023

Een nieuwe editie van de TROTS! 2023

Het jaar 2023 zit er weer bijna op! Opeens staat december weer op de kalender en kijken we terug op een jaar van heel veel gave projecten, goede samenwerkingen en een mooi resultaat. Iets wat we NATUURLIJK samen hebben bereikt. Natuurlijk; een mooie term die op meerdere manieren uitgelegd kan worden en waar het in deze editie van de TROTS volledig om draait.

‘Natuurlijk’ in de zin van: zorg voor het milieu en onze omgeving. Een kernwaarde die binnen Takkenkamp Groep dagelijks centraal staat. ‘Natuurlijk’ met de betekenis: van natuurlijke afkomst. Zoals het Biobased isoleren; van land naar pand! ’Natuurlijk in de definitie van: vanzelfsprekend! We werken dagelijks met onze kernwaarden waarin, passie, innovatie, zorg, veiligheid en samen voor ons vanzelfsprekend de norm zijn.

Kortom, weer een bomvolle en boeiende editie om dit jaar mee af te sluiten.

Veel leesplezier!

                                                                                                                                                   Klik voor een schermvullende weergave.

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant