OVER ONS

FAMILIEBEDRIJF
MET HART VOOR
UW ZAAK

Bij Koedooder beseffen we dat elk pand én elke opdrachtgever anders is. Het gaat om uw voorkeuren, uw ambities en uw wensen. Met onze ervaring en ons vakmanschap kunnen we hier altijd op inspelen. Zodat het resultaat volledig past binnen uw plannen.

Wij zijn dé gevelspecialist in Nederland. Omdat we het volledige gevelpalet beheersen, is elke gevel bij ons in goede handen. Van de restauratie van een monument tot aan steigerverhuur en alles daar tussenin. Wij werken voor woningcorporaties, bouwbedrijven, overheden en ook particulieren, VVE’s en eigenaren van monumenten.

 

VAKMANSCHAP

Als gerenommeerde gevelspecialist en familiebedrijf vinden wij vakmanschap belangrijk. We eren tradities én we staan met beide benen in het heden. Onze betrokken gevelspecialist beheersen de nieuwste technieken en werken met de nieuwste materialen. Van voegen en metselen tot restaureren, renoveren en reinigen.

 

PERSOONLIJK & BETROKKEN

Betrokkenheid is al vijf decennia een fundament onder onze bedrijfsvoering. Persoonlijke dienstverlening, met aandacht voor uw specifieke wensen. Hoe groter de uitdaging, hoe leuker het wordt. Wij adviseren u graag over de optimaal mogelijke aanpak. Wij zijn dé gevelspecialist in Nederland. Omdat we het volledige gevelpalet beheersen, is elke gevel bij ons in goede handen. Van de restauratie van een monument tot aan steigerverhuur en alles daar tussenin. Wij werken voor woningcorporaties, bouwbedrijven, overheden en ook particulieren, VVE’s en eigenaren van monumenten.

 

HOGE KWALITEIT

Kwaliteit is een van onze hoogste prioriteiten. Dit vraagt in de eerste plaats om aandacht en betrokkenheid. Wij waarborgen het niveau van onze dienstverlening door continu te investeren in onze vakmensen en onze bedrijfsvoering. Zo zijn wij in 2011 als eerste bedrijf in Nederland gecertificeerd voor voeg- en metselwerk aan monumentale panden.

 

UW AMBITIES

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Elke gevel vraagt om een eigen plan, zeker ook omdat u dikwijls zo uw eigen afwegingen hebt. Dat kan ‘m zitten in esthetiek, in duurzaamheid, of in het formuleren van of aansluiten op een onderhoudsplan. Wat uw ambities ook zijn, wij staan voor u klaar.

LEES MEER OVER ONZE KWALITEIT

 

UW PROJECT

Ook aan uw project leveren wij graag een bijdrage. Met Koedooder kunt u vertrouwen op een resultaat waar u jarenlang plezier aan beleeft. Alle reden om te kiezen voor dé gevelspecialist.