Koedooder voegt waarde toe!

Al meer dan een halve eeuw voegen wij letterlijk waarde toe aan woningen, bedrijfspanden, monumenten en overheidsgebouwen. Liefde voor het vak is altijd onze drijfveer geweest. Koedooder is echter méér dan feilloos vakwerk. Dit familiebedrijf floreert ook door oog voor mens en natuur.

Zo streven wij naar langdurige relaties met onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers. Dit werkt vertrouwd en draagt bij aan zo hoog mogelijke kwaliteit tegen zo laag mogelijke prijs. Koedooder is dan ook een veelgevraagde partner voor ketensamenwerking. Mooi compliment.

Ook fijn: hoe complex uw gevelonderhoud ook is, wij bieden totaaloplossingen op maat. Met één aanspreekpunt en één verantwoordelijke partij. Heldere communicatie naar u en eventueel uw pandgebruikers vinden wij normaal. Net als meerjaren onderhoudsplannen waarmee u zich tegen een scherpe prijs verzekert van waardebehoud, uitstraling en energiebesparing.

Kwaliteit staat buiten kijf, en wel op een veilige én zo milieuvriendelijke manier. Wij adviseren onze opdrachtgevers en partners graag over duurzame materialen en processen die de impact op de omgeving verlagen. Daar worden alle betrokkenen blij van. Zo zien wij dat graag.

Onderdeel van Takkenkamp Groep

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners.
We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud. De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Met een goed gespreid netwerk van vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd flexibel, actueel en lokaal op de hoogte.