Duurzaamheid & MVO

Als familiebedrijf hebben we oog voor de wereld om ons heen. We zijn milieubewust en gaan zo zorgvuldig mogelijk om met de impact van onze diensten op uw en onze omgeving.
Daarbij kijken we verder dan afval. We hebben aandacht voor alle vormen van hinder die onze werkzaamheden met zich meebrengen. Denk aan geluid, trillingen en stof.

 

Adviseren

Waar het gaat om milieueffecten, willen we deze beheersen en minimaliseren. Wij voldoen aan alle eisen die gesteld worden middels wetgeving en vergunningen. We adviseren onze opdrachtgevers en partners graag over milieuvriendelijke materialen en processen.
 

Duidelijk, prettig en veilig

Maatschappelijk verantwoord ondernemen gaat verder dan het maken van groene keuzes. Wij spannen ons altijd maximaal in voor het creëren van goede arbeidsomstandigheden. Dat werkt duidelijk, prettig en bovenal veilig.
 

Kansen voor werkzoekenden

Afwachten zit niet in onze aard, ook niet als het om duurzaamheid gaat. Wij denken mee én we doen mee. Zo is Koedooder ‘Proud Partner’ van MVO West-Friesland. Wij geloven dat iedereen een kans verdient en bieden daarom extra mogelijkheden aan werkzoekenden. Dat een gedegen opleiding zorgt voor goede en gemotiveerde professionals, hebben wij in de praktijk ervaren.
 

www.mvowestfriesland.nl/Nieuws/Nieuwsberichten/Nieuwsberichten_februari/Smaakmakers_ondernemers_met_een_hart