Takkenkamp Groep is één van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland

Takkenkamp Groep is één van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland

Takkenkamp Groep is één van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland

Bij Takkenkamp draait alles om vooruitkijken, voortdurende ontwikkeling en een passie voor innovatie. We zijn trots dat we dankzij onze inspanningen opnieuw tot een van de 1003 snelst groeiende bedrijven van Nederland, regio Oost (categorie Groot) behoren. In 2023 zijn wij voor de 4de keer uitgeroepen tot FD Gazelle – een prachtige prestatie. Deze prijs is voor ons een erkenning van ons gezonde en stabiele groeipad en een bevestiging voor de keuzes die we hebben gemaakt en de doelen die we hierbij hebben gehaald.

Op 23 november 2023 mogen wij, tijdens de 20e uitreiking van de FD Gazelle Awards, deze prestigieuze ondernemersprijs in ontvangst nemen.

Deze mijlpaal was niet mogelijk zonder onze toegewijde medewerkers, die elke dag het verschil maken en bijdragen aan het verduurzamen van Nederland. Dank jullie wel! Natuurlijk willen we ook onze gewaardeerde klanten en opdrachtgevers bedanken voor hun vertrouwen.

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant