Ondernemer van het jaar gemeente Bronckhorst

Ondernemer van het jaar gemeente Bronckhorst

Alhoewel we inmiddels een landelijk opererend bedrijf zijn en we ons ook echt zo voelen, heeft Zelhem (gemeente Bronkhorst) een speciale plek in ons hart, omdat daar onze oorsprong ligt. We waren dan ook erg trots toen we hoorden dat we genomineerd waren voor ondernemer van het jaar 2022 in deze gemeente.

In oktober ontvingen Rick en Cecile een 6-koppige jury in ons Experience Center aan de Ambachtsweg in Zelhem. Altijd weer fijn en goed om ons bedrijf en de stappen die we de afgelopen jaren gezet hebben door de ogen en reacties van een ‘bezoeker’ te zien. De kers op deze taart kregen we op woensdag 9 november. In het overvolle restaurant De Gouden Karper (ook zo’n prachtig familiebedrijf in onze gemeente met een koninklijke titel) werden we daadwerkelijk uitgeroepen tot Ondernemer van het jaar!

Je passie steken in zaken waarin je echt gelooft, was de gemeenschappelijke deler van alle genomineerden. Dat dat gewaardeerd wordt met een nominatie én een prijs is bijzonder. Zeker vanuit de gemeente waar het voor ons ooit begon.  Wij bedanken de gemeente Bronckhorst voor de organisatie van dit mooie evenement en de jury voor de tijd en waardering. Onze felicitaties aan heel ondernemend Bronckhorst voor het dagelijks getoonde lef en de passie voor de zaak! Laatste en belangrijkste dank voor alle collega’s van Takkenkamp Groep, want ook dit kun je alleen maar SAMEN!

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant