Nieuwe Airofill® website

Nieuwe Airofill® website

Klaar voor de norm van de toekomst

Met Airofill® kijken we verder dan de huidige norm. Verder in de toekomst van circulaire energieoplossingen. Een investering om op de lange termijn mee te besparen. Wij zijn er trots op dat ons superieure product zichzelf al meerdere malen heeft bewezen als hoogwaardig spouwmuurisolatie en hiermee bijdraagt aan de klimaatdoelstellingen van 2050. Vanuit de door ons zelf gebouwde demo-fabriek in Zelhem hebben we nu ook de productie van Airofill® in eigen hand en blijven we innoveren en ontwikkelen.

Wilt u meer weten over Airofill® of benieuwd wat Airofill® voor uw woningportefeuille kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op onze gloednieuwe website: https://airofill.nl/?utm_content=246586435&utm_medium=social&utm_source=linkedin&hss_channel=lcp-10433690 en maak een afspraak, wij vertellen u er graag meer over!

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant