Medewerkers geslaagd voor de opleiding Elementaire Bouwkunde A

Medewerkers geslaagd voor de opleiding Elementaire Bouwkunde A

Medewerkers geslaagd voor de opleiding Elementaire Bouwkunde A

Weer een mijlpaal in de verduurzaming van ons team! Verschillende collega’s hebben donderdag 13 juli te horen gekregen dat ze geslaagd zijn voor de opleiding Elementaire Bouwkunde A (EBA). Deze opleiding hebben wij inhouse georganiseerd voor onze collega’s.

Met de opleiding Elementaire Bouwkunde A leer je de basisbeginselen in de bouw. Je leert in korte tijd de meest elementaire kennis van het bouwproces en de bouwtechniek. Zo komt de totstandkoming van een bouwwerk aan bod, maar ook welke productmethode wordt toegepast in (moderne) woningbouw en wat de belangrijkste eigenschappen zijn van de meest voorkomende bouwmaterialen. Daarnaast leer je bouwkundige tekeningen op hoofdlijnen lezen en interpreteren, leer je verschillende bouwdelen kennen en weet je uit welke materialen deze zijn samengesteld. Bij de laatste bijeenkomst werd er een bezoek gebracht aan een bouwplaats.

Het afgelopen halfjaar zijn onze collega’s naast hun dagelijkse werkzaamheden in de avonduren druk bezig geweest met deze opleiding. Wij van Takkenkamp zijn enorm trots op onze collega’s en willen Bas van Diessen, David van Oudheusden, Cyriel Menke, Daniel Flierman, Martin Kattekamp, Marc van den Hoek, Niek Lourens en Rene Zents feliciteren met het behalen van hun diploma.

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant