Koedooder 60 jaar

Koedooder 60 jaar

Koedooder 60 jaar

60 jaar geleden, op 1 mei 1963 startte Theo Koedooder met zijn voegersbedrijf. Sindsdien is het bedrijf van drie personeelsleden gegroeid naar een specialist op het gebied van metselwerk, gevelrenovatie, steigerverhuur en werken er dagelijks circa 100 vaklieden aan de mooiste projecten in heel Noord-Holland.

Sinds 2021 maakte Koedooder deel uit van de Takkenkamp Groep. Een geschiedenis van alweer 60 jaar is reden genoeg voor een feestje! Met alle collega’s van Koedooder én de collega’s van de vestiging Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers Aalsmeer (samen Regio West), hebben we deze mijlpaal vanmorgen gevierd tijdens een gezamenlijk ontbijtbuffet bij De Harmonie. Het was feestelijke ochtend met mooie toespraken van Theo Koedooder, Rieuwert Scholten en Rick Takkenkamp waarbij afsluitend als verrassing twee mooie naamborden werden overhandigd aan Theo Koedooder en zijn zoon Marco Koedooder.

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant