Jaarverslag Takkenkamp Groep 2023

Jaarverslag Takkenkamp Groep 2023

Als we 2023 met één woord moeten omschrijven, dan is het Beweging. Die beweging is er altijd en het liefst vooruit, maar ook in flexibiliteit. Met je organisatie mee kunnen bewegen met de veranderende markt. Of met een toenemende of juist afnemende vraag. Denk aan de biobased beweging, het natuurvriendelijk isoleren, maar ook robotisering.

Beweging kan ook juist andersom zijn: wij bewegen de markt om mee te gaan met de visie van onze organisatie. Denk daarbij aan ons isolatieproduct Airofill® supreme insulation of het bewustmaken van de consument om juist nu niet te stoppen met het isoleren van de woning. Zolang het maar geen stilstand en afwachten is. Daar doen we niet aan bij Takkenkamp.

Lees meer over de dynamiek van 2023
in het jaarverslag van Takkenkamp Groep.

(Klik in het scherm voor schermvullende weergave.)

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant