Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2022

Jaarverslag 2022

Het jaar 2022 stond in Nederland onder andere in het teken van klimaat, stikstofbeperking, prijsstijgingen, verminderde koopkracht, een tekort aan woningen en een krappe arbeidsmarkt. Een podium dat op alle vlakken onze bedrijfsvoering heeft geraakt. Het is onze ambitie die raakpunten om te zetten naar, waar mogelijk, positieve kansen en invloeden.

In dit jaarverslag raken we de belangrijkste punten van onze dagelijkse en strategische bedrijfsvoering in 2022 met alle omstandigheden, kansen en uitdagingen. Hierin spelen onze mensen, processen, financiën en diensten een evenredige rol. Het is een ketting die op al deze punten verbonden moet zijn. Wij nemen u graag mee terug naar 2022.

(Klik in het scherm voor schermvullende weergave.) 

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant