Een ✨schitterende ✨ editie van de TROTS!

Een ✨schitterende ✨ editie van de TROTS!

Er is weer een nieuwe versie van ons personeelsblad TROTS! uit! Met de feestdagen in het vooruitzicht heeft deze editie het passende thema schitteren(d).
 
In deze TROTS! vertellen collega’s wat hun werk schitterend maakt. Hoe tevreden we zijn we over ons werk, lees je in de uitslag van het Medewerkers Tevredenheidsonderzoek. Sharon Wendels vertelt over hoe zij schittert als Recruiter voor Takkenkamp Groep. In het artikel van KAM gaat René Flokstra in op Kwaliteit en Veiligheid van het afgelopen jaar. Collega’s Tiemo Zwan, Ilias Sadqi, Rick Evers en Marco Brauns vertellen over hun schitterende loopbaan bij Takkenkamp en als nieuwe Manager Particulier Advies stelt Wouter Donderwinkel zich graag aan jullie voor. Natuurlijk worden er weer een aantal schitterende projecten uitgelicht, is er een financiële update en meer.
 
Wij wensen iedereen gezellige feestdagen  en een goede start van 2023! We maken er ook volgend jaar weer een schitterend jaar van! Veel leesplezier!

Klik voor een schermvullende weergave.

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant