Audits ISO/VCA en Veiligheidsladder succesvol afgerond

Audits ISO/VCA en Veiligheidsladder succesvol afgerond

In oktober en november zijn vanuit SKG IKOB twee audits uitgevoerd. Zowel de Veiligheidsladder (SCL) en de combi-audit voor de ISO 9001:2015 en VCA** hebben plaatsgevonden. Met trots kunnen we melden dat we voor beide audits een positief resultaat hebben gehaald. Dat wil zeggen dat we voor de veiligheidsladder op trede 3 blijven staan en dat onze ISO 9001:2015 en VCA** certificering weer verlengd worden.

Bij beide audits viel het de auditors op dat er veel inspanningen geleverd zijn op het samenvoegen van de verschillende BV’s onder de noemer Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers. Positief om te zien is dat steeds meer medewerkers en processen aansluiten op het gedachtegoed van het combineren van onze verschillende disciplines. Hierdoor ontstaat meer samenwerking en uitwisseling van informatie. Door deze uitwisseling is het goed te zien dat op vrijwel elke vestiging dezelfde werkwijze gehanteerd wordt en hierin steeds meer overeenstemming bereikt wordt.  Naast de positieve punten, zijn er ook een aantal verbeterpunten geformuleerd.

Koedooder is onderdeel van Takkenkamp Groep.

Een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Met 8 vestigingen verspreid over Nederland hebben wij als doel om het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. We delen de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Bekijk de website van Takkenkamp Groep

Ook onderdeel zijn van Takkenkamp Groep? Oriënteer je dan eens op een baan bij ons.

Bekijk functies binnen Takkenkamp Groep
Ga naar de bovenkant