Vastgoedbeheer

Ideale partner voor
vastgoedbeheerders

Regulier onderhoud. Besparen op energiekosten. Veiligheid. Voor professionele eigenaren en beheerders van vastgoed kunnen er tal van redenen zijn om met de gevel aan de slag te gaan. Wat uw doelen ook zijn, Koedooder staat voor u klaar.

Investeren in de gevel verhoogt de waarde van vastgoed en verlaagt energiekosten. Koedooder voorziet u van de dienstverlening die u zoekt. Specialistisch en servicegericht, altijd aan uw zijde. Wij werken veel voor woningbouwcorporaties, overheidsinstellingen en andere professionele eigenaren en beheerders.

 

Ruim 50 jaar ervaring

De waarde van het vastgoed behouden. Lagere energiekosten. Het aanzicht verbeteren. Schade door vocht of vorst voorkomen. Schadelijke stoffen of schimmels verwijderen. Voegwerk of scheuren herstellen. Ongeacht de omstandigheden profiteert u met Koedooder van ruim 50 jaar ervaring en 10 jaar garantie.

 

Snel & prettig

Wij hebben veel ervaring met meerjaren onderhoudscontracten. Voor grote, complexe projecten draaien wij onze hand niet om. En omdat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij strak plannen en snel schakelen. Dat is prettig en flexibel samenwerken.

 

De eerste stap

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor de panden in uw portfolio? Ontdek onze diensten. Of vraag naar een vrijblijvend advies. Bel ons vandaag nog via (0229) 26 13 62

ONZE DIENSTEN